ANTALYA / KEPEZ - Gülgün-Nihat Ömür İlkokulu

Nis

Okulumuzun kütüphanesi hayırseverlerimizin katkılarıyla yenilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Açılış sonrası 3. Sınıf Öğrencilerimizle Eğitimci Yazarlarımız Aysel ŞENER ve Gözde GÜMÜŞ bir araya geldi Öğrencilerimizin Kitaplarını İmzaladılar. Teşekkür Ederiz

Nis

Okulumuzun 2 A Sınıfı Öğretmeni Hatice APUTKAN ve 3 D Sınıfı Öğretmeni Ceyda DUYAN'ın Ortağı Olduğu Travelling by Nautilus eTwinning Projesi Kapsamında Öğrencilerimiz, Denizlerimizi Temiz Tutmak, Deniz Kirliliği ve Sonuçları Hakkında Bilgilendirici Afişler Hazırladılar.

Mrt

Codeweek Haftasında Yaptığımız Kodlama Çalışmaları ile Okulumuz Mükemmellik Sertifikası Almaya Hak Kazandı. Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

HAYAT BOYU ÖĞRENME ETKİNLİKLERİMİZ

Ara

ANTALYA DA HEDEFLENEN NİTELİKLİ EĞİTİM KAZANDIRMA projesi kapsamında KIZILAY ile işbirliği içinde KANPANYA (kan bağışı) etkinliği gerçekleştirildi.

VİDEOMUZU İZLEMEK İÇİN: https://youtube.com/watch?v=OhKeog63r8k&feature=share